BATMAN / SASON - Taşyuva Ortaokulu

Taşyuva Ortaokulu

Batman/Sason/Taşyuva KÖYÜ
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
* Atletizmde 2 madalya * Satranç turnuvasında 2 madalya * Masa tenisi Tuurnuvasında centilmenlik kupası
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :TAMGÜN
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
ULAŞIM SERVİSLERLE SAĞLANMAKTADIR
Yerleşim Yeri
OKULUN BULUNDUĞU YERLEŞİM YERİ DAĞLIKTIR. OKULA ULAŞIMDA SAĞLANAN YOLUN 6 KM´LİK KISMI ASFALT 5 KM´LİK KISMI İSE TOPRAK YOLDUR. 20-30 DAKİKA ARASINDA SERVİSLE OKULA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
İL MERKEZİNE UZAKLIK 80 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 11 KM