Taşyuva Ortaokulu

WEB https://tasyuvaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Batman/Sason/Taşyuva KÖYÜ
VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : * Atletizmde 2 madalya * Satranç turnuvasında 2 madalya * Masa tenisi Tuurnuvasında centilmenlik kupası

Öğretim Şekli :TAMGÜN
Saatler : 08:30-15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM SERVİSLERLE SAĞLANMAKTADIR
Yerleşim Yeri : OKULUN BULUNDUĞU YERLEŞİM YERİ DAĞLIKTIR. OKULA ULAŞIMDA SAĞLANAN YOL ASFALTTIR. 20-30 DAKİKA ARASINDA SERVİSLE OKULA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 70 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 11 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :